Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - با توجه به تولید خانواده پلتفرم X200 در پارس خودرو و با داخلی سازی تجهیزات، ظرفیت خط بدنه سایت شمالی این شرکت از 17 دستگاه در ساعت به 22 دستگاه در هر ساعت ارتقاء یافت.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی پارس خودرو، محمد شیرازی قائم مقام معاونت مهندسی شرکت پارس خودرو ضمن اشاره به افزایش ظرفیت خط بدنه X200 در این شرکت گفت: با توجه به خروج پلتفرم X100 از خط تولید در پارس خودرو از خرداد ماه سال گذشته برنامه ریزی ها در گروه خودروسازی سایپا برای جایگزینی پلتفرم جدید در این شرکت آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او ادامه داد: بعد از تصمیم نهایی به همت متخصصین گروه خودروسازی سایپا و شرکت پارس خودرو در حدود 9 ماه، طراحی، نصب و راه اندازی خط بدنه به طول انجامید و ساخت این خط با استفاده از پتانسیل های سخت افزاری داخل گروه سایپا صورت گرفت.
شیرازی اضافه کرد: در راه اندازی این خط همه جیک، فیکسچرها، گان های جوشکاری و دیگر متعلقات موجود در گروه سایپا طراحی، تولید و یا بازسازی شده اند که صرفه جویی اقتصادی زیادی در ارزبری به همراه داشت.
او همچنین ضمن اشاره به تلاش های صورت گرفته برای راه اندازی این خط جدید بدنه در سایت شمالی پارس خودرو گفت: از بهمن ماه سال 98 با ورود ماشین آلات به سایت شمالی آماده سازی زیرساخت های تولید بدنه خانواده X200 آغاز شد و با وجود این که شیوع ویروس کرونا کارها را کمی کند کرده بود، اما با این حال در تمام طول نوروز فعالیت ها ادامه یافت و در نهایت در ابتدای خرداد ماه 99 توانستیم بدنه های تولید آزمایشی را در خط راه اندازی کنیم.
قائم مقام معاونت مهندسی شرکت پارس خودرو تصریح کرد: این خط از ابتدا نیز طوری طراحی شد که امکان افزایش ظرفیت تولید در آن در یک بازه کوتاه زمانی میسر شود و در حال حاضر نیز بدنه خودروهای کوییک و ساینا در آن تولید می شوند.
شیرازی تصریح کرد: در این خط بدنه تعداد 250 نفر از همکاران در هر شیفت مشغول به کار هستند. ضمن این که این خط در مساحتی به اندازه 7 هزار متر مربع احداث شده است که در آن 82 ایستگاه، 215 گان جوش و 6 ربات به کارگیری شده است.
او در پایان گفت: خوشبختانه با تلاش شبانه روزی کارکنان متخصص و زحمتکش پارس خودرو توانستیم در روزهای گذشته از رکورد تولید 462 بدنه کوییک آن هم فقط در سایت شمالی شرکت پارس خودرو عبور کرده و این افزایش تولید رابا وجود تحریم ها در سال جهش تولید برای گروه خودروسازی سایپا و شرکت پارس خودرو محقق کنیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت پارس خودرو سایت شمالی راه اندازی خط بدنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۸۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حمید محله‌ای مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند و بقیه شرکت‌ها طبق قانون بودجه 1402 تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس از فروش در سامانه جامع خدمات، پاسخ دهند.

حمید محله‌ای گفت: زیرساخت‌های لازم برای اتصال شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده را برای اتصال به سامانه جامع خدمات پس از فروش فراهم کرده ایم.

مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت افزود: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشده اند.

محله‌ای در ادامه گفت: طبق آیین نامه اجرایی تبصره 10 قانون بودجه 1402 شرکت‌های خودرویی تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس ازفروش که در سامانه جامع خدمات پس از فروش مطرح می شود پاسخ دهند.

به گفته محله‌ای یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اتصال شرکت‌های خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش شفافیت ارائه خدمات آن‌ها و ایجاد امکان شکایت از عملکرد این شرکت‌ها توسط مردم است.

لازم به ذکر است بر اساس ماده 4 قانون حقوق مصرف کنندگان همه شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده موظف هستند خدمات پس از فروش ارائه دهند و بر اساس ساز و کار‌های وزارت صمت این خدمات باید در بستر سامانه جامع خدمات پس از فروش اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک، دنا و تارا + جدول
  • L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی